Despre mine

cei citesc copilului meu

Bună,

Mă numesc Roza Gherghina și pe 21.11.2016 am devenit mamă. Am un băiat pe nume Vlad Tiberiu, frumos și inteligent. Cred că este cel mai fain copil de pe pământ ( cum ar trebui să creadă orice părinte despre copilul său). Mi-am făcut acest site după multe lupte în capul meu. Pe la 3-4 luni ale copilului, începuse să îmi apară în minte, ideea unui site despre cărți.

Dar nu știam cum să arate, dacă vreau să mă filmez în timp ce-i citesc copilului sau doar să filmez cartea și pe fundal să fie vocea mea. Nu știam dacă vreau să pun poze cu al meu copil. Când copilul a făcut un an, ideea acestui blog mi-a fost clară. Vreau să învăț să scriu despre cărți de copii, nu am făcut asta niciodată însă vreau să cresc odată cu site-ul meu.

cei citesc copilului meu

Iubesc cărțile și vreau să-l fac și pe copilul meu să le îndrăgească. Din ce m-am documentat, exemplul personal este cel mai puternic. Dacă o să-i citești mereu, copilul o să te copieze, la fel cum va copia orice boacănă pe care o s-o faci. Așa că am început să-i citesc din sarcină.

Mi-am propus să-i cumpăr măcar o carte pe lună, chiar dacă într-o lună partea financiară o să fie mai dificilă, Vlad pe 21 ale lunii o să primească una. Până acum, copilul a primi cadou în fiecare lună măcar o carte. Sper să reușesc asta și pe viitor.

cei citesc copilului meu

Pentru că am descoperit o mulțime de activități pentru copii, am hotărât să scriu și despre cele care mă impresionează cel mai mult.

PS: am făcut o rubrică și cu ce citesc eu când îmi beau cafeaua 🙂